Avantaje

Avantaje BIGG

 

Platforma BIGG.ro, de tip B2B (Business to Business), are capacitatea de a conecta producători, importatori, distribuitori regionali sau naţionali, retaileri și furnizori de servicii. De asemenea, contribuie la stabilirea unei relații strânse și eficiente între companii, ajutându-le să găsească cele mai bune oferte și oportunități.

 

Ce oferă BIGG.ro clienților săi?

 

Un canal de distribuţie şi promovare a produselor, compararea instantanee cu produsele concurenţei, lansarea de noi produse, vizibilitate şi credibilitate, pachete opţionale. Din momentul în care vă veți face cont pe platformă și veți stabili relații de business, va urma integrarea şi dezvoltarea pentru creşterea vȃnzărilor.

 

Platforma BIGG.ro dă posibilitatea furnizorilor de servicii, producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de a-și crește portofoliul de clienti, ajungând foarte ușor la mii de comercianti in toata Romania cu un cost simbolic.

 

Platforma BIGG.ro atrage atenția tuturor companiilor din România care vor să-și promoveze produsele/serviciile pe care le ofera, cât și pentru firmele care vor să achizitioneze direct de la furnizori. Așadar, dacă vreți ca firma dvs. să devină cunoscută, faceți-vă cont pe BIGG.ro. În scurt timp veți înțelege că aceasta a fost cea mai bună decizie în ceea ce privește dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

 

Producatori Importatori
Distribuitori Furnizori
Oferte & Produse Imobiliare
Transportatori Servicii
Marketing Lansare produse
Oferte de munca Lichidare de stoc