Avantaje

Avantaje BIGG

 

Platforma BIGG.ro, de tip B2B (Business to Business), are capacitatea de a conecta producători, importatori, distribuitori regionali sau naţionali, retaileri și furnizori de servicii. De asemenea, contribuie la stabilirea unei relații strânse și eficiente între companii, ajutându-le să găsească cele mai bune oferte și oportunități.

Ce oferă BIGG.ro clienților săi?

 

Platforma BIGG vă asigură vizibilitatea si pozitia in motoarele de cautare, iti crește numărul de vizitatori targetați prin linkurile redirectionate catre site-ul tau, te ajuta la construirea autoritatii și credibilitatii brandului prin pachetele BIGGBIGGER si BIGGEST

 

Platforma BIGG.ro dă posibilitatea furnizorilor de servicii, producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de a-și crește portofoliul de clienti, ajungând foarte ușor la mii de comercianti in toata Romania cu un cost simbolic.

 

Platforma BIGG.ro atrage atenția tuturor companiilor din România care vor să-și promoveze produsele/serviciile pe care le ofera, cât și pentru firmele care vor să achizitioneze direct de la furnizori. Așadar, dacă vrei ca firma ta să devină cunoscută, fa-ți cont pe BIGG.ro. În scurt timp vei înțelege că aceasta a fost cea mai bună decizie în ceea ce privește dezvoltarea afacerii tale.

 

Cauti anumite produse sau servicii si nu gasesti usor ceva care sa iti placa?

Vrei sa cumperi direct de la furnizori la preturi cat mai avantajoase?

Este prea costisitor de fiecare data cand recrutezi personal?

 

Inscrie-te gratuit pe Bigg.ro

 

Platforma BIGG este o platforma B2B ce permite companiilor sa publice gratuit anunturi pentru locuri de munca si nu numai. Poti avea acces la o gama diversificata de produse si servicii, si de asemenea, iti poti promova si tu afacerea pentru a atrage noi clienti.

 

Echipa BIGG doreste sa dezvolte mediul de afaceri din Romania. Promovam produsele si serviciile furnizorilor care activeaza pe piata romaneasca prin intermediul unei platforme cu o interfata moderna si accesibila.

 

Iata cateva dintre avantajele platformei Bigg:

 

  • este usor de utilizat precum o pagina de facebook. Iti poti administra singur pagina, poti sa adaugi, sa modifici sau sa stergi produse.
  • iti creste numarul de vizitatori targetati prin link-urile redirectionate catre site-ul tau
  • este realizata cu cele mai noi tehnici de SEO pentru ca anunturile tale sa urce pe primele locuri in motoarele de cautare.
  • ai posibilitatea de a vedea si de a compara mai multe oferte in acelasi loc.
  • ajuta la construirea autoritatii si credibilitatii brandului tau
  • poti afisa preturile in mai multe variante in functie de cantitatea selectata.
  • contribuie la stabilirea unei relatii stranse si eficiente intre companii

 

Daca vrei ca afacerea ta sa devina cat mai cunoscuta si sa construiesti parteneriate profitabile pe termen lung cu furnizori de top, intra pe BIGG.ro si fa-ti un cont gratuit.

 

Nu ai nimic de pierdut, ci cat mai mult de castigat.

 

 

 
 
 
Producatori Importatori
Distribuitori Furnizori
Oferte & Produse Imobiliare
Transportatori Servicii
Marketing Lansare produse
Oferte de munca Lichidare de stoc