Despre BIGG

Creăm o formă mai eficientă de comerț

Platforma BIGG vine în întâmpinarea celor ce doresc să-și înceapă o afacere, dar ajuta si la dezvoltarea afacerilor deja existente oferind o varietate de produse, direct de la producători și importatori precum şi servicii.

 

BIGG.ro este o platforma B2B pentru companiile care dezvolta activitati de productie, distributie, import sau ofera produse si servicii partenerilor. Conectam furnizorii de produse si servicii din Romania cu potentiali clienti care sunt in cautare de oferte si oportunitati. 

 

Misiunea BIGG

Echipa BIGG doreste sa dezvolte mediul de afaceri din Romania. Promovam produsele si serviciile furnizorilori care activeaza pe piata romaneasca prin intermediul unei platforme cu o interfata moderna si accesibila tuturor clientilor. Platforma BIGG vă asigură vizibilitatea si pozitia in motoarele de cautare, vă crește numărul de vizitatori targetați prin linkurile redirectionate catre site-ul dvs, vă ajuta la construirea autoritatii și credibilitatii brandului prin pachetele BIGG, BIGGER si BIGGEST.

 

Idei de afaceri

Platforma BIGG doreste sa creeze un lant de idei de afaceri pentru cei care vor sa porneasca o afacere sau pentru firmele care doresc sa adauge produse si servicii noi in portofoliul lor. 

 

Cele mai bune joburi

Platforma BIGG permite companiilor să publice gratuit anunturile de locuri de munca. Aici puteti gasi sute de companii renumite care oferă locuri de muncă in conditii avantajoase.

 

 

 
 

Platforma B2b Romania