Tarife

Pachete BIGG

 

Pentru o mai buna vizibilitate in cadrul platformei BIGG.ro, va punem la dispozitie 3 pachete de servicii platite; BIGG, BIGGER si BIGGEST, servicii pe care le puteti testa GRATUIT in prima luna de la inscriere.

 

BIGGEST PACKAGE » Totul la cheie!

 

BIGGEST PACKAGE reprezintă cea mai bună solutie pe care noi o putem oferi pentru dvs., Experții nostri se vor ocupa de toate aspectele importante pentru o prezentare cât mai eficientă.

 

Ne ocupăm noi pentru dvs, deţinem experienţa necesară:

 

» Implementarea corecta a logo-ului afacerii dvs sau a altei solutii grafice pe care ne-o puneti la dispozitie. Logo-ul reprezinta cartea de vizita a unei afaceri si nu in ultimul rand, valorile companiei pe care o sustine.

 

» Prezentarea companiei dvs. Vom alege cele mai rafinate cuvinte pentru a descrie cat mai bine domeniul dvs. de activitate, totul pentru un impact cat mai puternic asupra clientilor.

 

» Imaginile sau grafica pentru slider. Va punem la dispozitie si un slider, in acest fel, va puteti prezenta afacerea sau produsele intr-un mod si mai bun printr-o succesiune de imagini reprezentative pentru domeniul dvs. de activitate.

 

» Introducerea produselor. Primele 20 de produse le vom introduce noi pentru dvs. intr-un mod profesional, descrierea, imaginile sau orice alt amanunt pe care-l doriti subliniat.

 

TARIFE BIGG

Vă rugăm să vă logaţi sau, în cazul în care sunteţi client nou, să vă înregistraţi pentru a putea comanda pachetul de servicii ales de dvs.