Termeni si conditii

Termeni și Condiții

 

Prezentare generală

 
Aceasta platforma este operata de către 
 
Bigg.ro este denumirea comercială deținută de către , persoană juridică de naționalitate română cu sediul in Bucuresti, Sectorul 6, str. Valea Cascadelor nr. 21, tel. (021) 314.2004 si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7764/2005, cod fiscal RO17523870
 
Sunteți îndemnați să citiți acești Termeni și Condiții cu atenție înaintea inscrierii in platforma noastra. Accesând sau utilizând orice parte a platformei noastre on-line, înseamnă că acceptați Termenii și Condițiile noastre. Dacă nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea platformei noastre on-line și / sau utilizarea serviciilor noastre.
 
Orice caracteristică nouă sau opțiune care va fi adăugată platformei Bigg.ro va fi de asemenea obiectul Termenilor și Condițiilor prezente. Puteți citi ultima versiune a Termenilor și Condițiilor noastre pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte sau detaliu din Termenii și Condițiile noastre informându-va despre schimbări prin canalele de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru a verifica schimbările. Continuarea utilizării sau accesării site-ului urmând informările despre actualizările din Termeni și Condiții semnifică acceptul dumneavoastră pentru aceste schimbări.
 

Secțiunea - Termeni și Definiții

 
Platforma on-line - se referă la website-ul Bigg.ro;
 
Produse si servicii - se referă la bunurile si serviciile partenerilor inscrisi in Platforma,  puse la dispozitie, pentru prezentare si achizitie, Clientului;
 
Partener - reprezintă persoana juridică înregistrată pe platforma Bigg.ro, ce prezinta sau vinde prin intermediul platformei, bunuri sau servicii;
 
Client - persoana juridică inregistrata pe platforma Bigg.ro sa vizualizeze ofertele companiilor si sa solicite informatii pentru produsele adaugate in comanda;
 
Utilizator - persoană fizică inregistrata pe platforma Bigg.ro cu ajutorul conturilor din rețelele de socializare numai pentru a vizualiza și aplica la ofertele de angajare;
 
Documentație - prezentele Termeni și Condiții incluzând si alte politici Bigg.ro;
 

Secțiunea 1 - Dreptul de proprietate intelectuala

 
Conţinutul platformei Bigg.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, constituie integral proprietatea   şi a furnizorilor săi şi este aparat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul   a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. 
 
Utilizarea pe Bigg.ro a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Bigg.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.
 
Transmiterea oricarui tip de viruși informatici sau cod sursă de natură distructivă este interzisa și se considera încălcare a Termenilor și Condițiilor și va avea ca rezultat încetarea Serviciilor pentru dumneavoastră şi suportarea consecinţelor de ordin financiar. 
  

Secțiunea 2 - Condiții Generale

 
Acceptând Termenii și Condițiile prezentate pe această pagină, se înțelege că sunteți de minim vârstă majoră conform legilor României și consimțiți utilizarea site-ului nostru de către minorii dumneavoastră.
 
Ne rezervăm dreptul să refuzăm să oferim servicii către oricine pentru orice motiv la orice moment.
 
Finalizarea comenzii pe platforma BIGG necesită consimţământul dumneavoastră nesilit, expres şi în cunoştinţă de cauză, oferit printr-o acţiune clară şi afirmativă. Clienţii vor primi solicitarea de a citi secţiunea „Cum folosim datele dumneavoastră” şi de a îşi da consimţământul prin bifarea unei căsuţe în timpul procesului de comandă. Clienţii au dreptul de a-şi retrage consimţământul, contactându-ne prin e-mail contact@bigg.ro sau telefon 021.314.2004. 
 

Secțiunea 3 - Exonerarea de raspundere

 
Frameworks SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mail-urile trimise de la Bigg.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, Bigg.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informaţiilor de pe site. Frameworks SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
 
Frameworks SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul Bigg.ro, acestea fiind puse la dispoziţia Platformei  de către Parteneri.
 
Informaţiile incluse pe Platforma, au caracter informativ şi sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse pe care Partenereul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre informatiile publicate intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă Platformei la adresa contact@bigg.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.
 
Platforma îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse şi Servicii care sunt afişate pe site că urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse (preţuri pe care le poate aprecia că fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).
 
Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilităţi sporite a informaţiilor, iar Bigg.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conţinutul acestor site-uri.
 
Vom face tot posibilul ca informațiile oferite care stau la baza experienței dumneavoastre de B2B prin intermediul Platformei, să fie actualizate și conforme. Mai mult decât atât, informațiile de contact ale Bigg.ro vor fi mereu actualizate iar orice informație descoperită ca fiind neactualizată vă rugăm să o menționați direct unui membru al echipei Bigg.ro folosind adresa de e-mail: contact@bigg.ro
 

Secțiunea 4 - Acuratețea Informațiilor din Contul de Client

 
Partenerul este de acord să ofere informații reale, actualizate și complete pentru inregistrare pe platforma. Sunteți de acord să actualizați imediat și fără ezitare datele contului de client deținut și alte informații, incluzând codul fiscal al societații, nr. de ordine in registrul comerțului, adresa de e-mail și numarul de telefon.
 

Secțiunea 5 - Link-uri către terți

 
Site-ul nostru poate conține link-uri către Site-uri operate de terțe părți ("Site-urile Terțelor Părți"). Aceste link-uri sunt destinate să furnizeze doar informații suplimentare. Includerea pe Site-ul nostru a oricărui link către un Site al unei Terțe Părți nu înseamnă că aprobăm, avizăm sau acceptăm responsabilitatea pentru acest Site al unei Terțe Părți, conținutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispoziție prin acesta. 
 
Nu suntem obligați să filtrăm și să monitorizăm și nu am investigat sau monitorizat niciun Site al unei Terțe Părți pentru acuratețea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația în vigoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizării de către dvs. a Site-ului sau bazarea pe aceste Site-uri ale Terțelor Părți. 
 
Utilizați aceste Site-uri ale Terțelor Părți pe propriul risc. Vă sugerăm să verificați cu atenție politicile și practicile acestor terțe site-uri și să vă asigurați că înțelegeți site-urile înainte să vă angajați în orice tip de acțiune sau tranzacție. Plângeri, pretenții sau revendicări, preocupări sau întrebări în legătură cu produsele terțelor site-uri ar trebui direcționate și / sau redirecționate către acestea.
 

Secțiunea 6 - Informații Personale

 
Trimiterea de informații personale prin intermediul Platformei este guvernată de către Politica de Confidențialitate. 
 

Secțiunea 7 - Erori, Inexactități și alte Omiteri

 
Ocazional, există posibilitatea ca informații prezente pe Platforma să conțină erori de tipografie, inexactități sau omiteri care ar putea fi asociate cu descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte speciale, costuri de livrare a produselor, timpuri de livrare și disponibilități. Ne rezervăm dreptul de a corecta aceste erori, inexactități și omiteri, totodată să schimbăm ori să actualizăm informații sau să anulăm comenzi dacă există detalii inexacte in servicii ori în site-uri partenere Bigg.ro și / sau aflate sub umbrela Bigg.ro, în orice moment fără informări în prealabil ( incluzând după ce o comandă a fost depusă ).
 
Nu suntem obligați să actualizăm, să modificăm ori să clarificăm informații din bunuri/servicii ale unui Partener Bigg.ro ori aflat sub umbrela Bigg.ro, incluzând fără limitări, informații despre prețuri, exceptând ce este cerut de către lege.
 

Secțiunea 8 - Utilizări interzise ale Serviciilor  bigg.ro

 
În plus față de interzicerile deja menționate în Termeni și Condiții, nu sunteți autorizat să folosiți platforma online sau conținutul acestuia pentru următoarele:
 
(a) orice acțiune ilegală;
(b) să solicitați altor persoane să pornească sau să participe în acțiuni ilegale;
(c) să încalce legile internaționale, nationale, locale, reguli, legi generale sau alte ordonanțe locale;
(d) să încălcați sau să nu respectați drepturile noastre intelectuale de proprietate ori ale altora;
(e) să hărțuiți, abuzați, insultați, răniți, defăima, calomnia, denigra, intimida sau să discriminați pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate;
(f) să publicați informații false sau să induceți în eroare intenționat prin informații;
(g) să publicați sau să transmiteți viruși informatici sau orice tip de cod malițios care ar putea afecta funcționalitățile sau operațiunile bigg.ro sau ale site-urilor partenere și / sau aflate sub umbrela bigg.ro;
(h) să colectați, stocați, utilizați și prelucrați adresele de e-mail, sms sau a datele personale ale celorlalți utilizatori, fără acordul prealabil în scris al acestora și transmiterea de e-mailuri comerciale către acești utilizatori.;
(i) să înșelați, să acționați într-o infracțiune virtuală folosind diferite metode interzise la nivel internațional;
(j) pentru orice scopuri obscene sau imorale;
(k) să atacați sistemele de securitate bigg.ro ori ale site-urilor partenere sau aflate sub umbrela bigg.ro;
(l) să publicați produse contrafăcute, să postati conținut înșelător, incomplet, incorect;
(m) listarea produselor, a serviciilor și conținuturilor în categorie greșită;
 
Ne rezervăm dreptul de a va stopa fără ezitare Serviciile bigg.ro ori Serviciile site-urilor partenere sau aflate sub umbrela bigg.ro pentru încălcarea oricăror interziceri menționate în Termeni și Condiții.
 

Secțiunea 9  -  Returul produselor

 

Pentru informații legate de returul produselor vă rugăm să consultați politica de retur a companiei  înscrise în platforma bigg.ro de la care ați achizițonat produsele.
 
Platforma Bigg.ro nu este răspunzătoare pentru gestiunea returului.
 

Secțiunea 10 -  Abonamente și plăți

 

● Orice companie din Romania poate beneficia de acces gratuit timp de 30 de zile pe platforma Bigg.ro. Dupa expirarea perioadei gratuite, contul se dezactiveaza pana la achizitionarea unui pachet BIGG. 

● Companiile partenere înscrise în platforma Bigg.ro au la dispoziție trei tipuri de pachete de promovare. Acestea pot fi consultate în secțiunea Tarife din site-ul bigg.ro.

● Pachetele au tarif anual iar odată achitat tariful nu se poate returna.

● În situația in care compania parteneră dorește să treacă de la un abonament minim la un abonament cu mai multe opțiuni, din pachetul plătit inițial i se va returna suma corespondentă perioadei rămase nefolosită și se va factura noul pachet cu mai multe opțiuni.

● Contul de companie parteneră se activează prin operatorii bigg.ro odată ce plata pachetului a fost confirmată. 

● Incalcarea prezentilor termeni si conditii conduce la incetarea imediata a tuturor relatiilor dintre partile contractante si la stergerea contului companiei, nereturnandu-se contravaloarea rămase din abonament. 

 

Secțiunea 11 -  Declinare de Garanții; Limitare a Răspunderii

 

Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele partenerilor noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Platformei noastre sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:

 
● pierderi cauzate de indisponibilitatea Platformei sau a defectelor tehnice ale Platformei;
● pierderea de date;
● pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic;
● pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate; și
● pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.
 
Nu căutăm (și nici unul din acești Termeni de Utilizare nu au această destinație) să excludem sau să limităm răspunderea și nici o excludere sau limitare a răspunderii nu se aplică în următoarele cazuri:
 
● pierderi sau daune cauzate de fraudă, greșeli intenționate sau înșelăciune săvârșită cu intenție de noi;
● răspundere care, conform legilor în vigoare de protecție a consumatorilor sau răspundere față de produs, nu poate fi exclusă (cu toate acestea, aceste legi sunt denominate);
● nicio altă răspundere, care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legislația în vigoare.
 
Nu garantăm, reprezentăm ori mandatăm că utilizarea Serviciilor noastre nu vor fi în moment specifice întrerupte temporar, complet securizate sau lipsite de erori.
 
Nu mandatăm că rezultatele obținute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de încredere.
 
Sunteți de acord că de-a lungul timpului vom putea întrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fără a vă informa în prealabil.
 
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dumneavoastră sau inabilitatea de utilizare a Serviciilor este propriul risc. Serviciile și toate produsele oferite și livrate către dumneavoastră ( exceptând cu menționări în mod expres din partea noastră ) sunt oferite “așa cum sunt” și “precum disponibile” pentru utilizare, fără orice reprezentare, mandatare ori condiție de orice fel, fie expres sau presupunere, incluzând toate mandatările sau condițiile posibile ale  vandabilității, calității comerciale, fitness pentru un scop special, durabilitate, titlu și neîncălcări.
 
În nici un caz, Frameworks SRL angajații, afiliații, agenții, furnizorii, stagiarii, distribuitorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice altă daună directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială, incluzând fără limitări, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie menționate în contract, delictual ( incluzând neglijență ), rezultată din utilizarea dumneavoastră a oricăror Servicii sau produse achiziționate printr-un Serviciu ori pentru orice altă revendicare legată de utilizarea dumneavoastră a unui Serviciu ori produs, incluzând dar fără limitare la, orice eroare sau omitere în orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice natură rezultată din utilizarea unui Serviciu sau conținut ( sau produs ) publicat sau transmis, chiar și cu mențiunea posibilităților lor.
 
Pentru că în unele localități sau cazuri nu se permite excluderea sau limitarea responsabilității pentru daune pe cale de consecință sau incidentale, în aceste localități sau cazuri, răspunderea noastră va fi limitată la maximum permis de lege.
 
Bigg.ro nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Platforma a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.
 
Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul  isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 
Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul  accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
 

Secțiunea 12 - Despăgubiri

 
Sunteți de acord să despăgubiți, apărați sau să exonerați Frameworks SRL  sau acționarii noștri, subsidiare, afiliați, parteneri, ofițeri, directori, agenți, furnizori, licențiatori, furnizori de servicii, subcontractanți, distribuitori, stagiari și angajați, nevinovați în fața a oricărei revendicări, incluzând, cheltuieli de judecată aduse de către terțe persoane datorită încălcării de către dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții sau încălcarea de către dumneavoastră a oricaror dispozitii legale sau drepturi ale terțelor persoane.
 
Partenerul declară că înţelege faptul că toţi Clienţii care au conturi pe Platforma bigg.ro şi care efectuează comenzi prin intermediul acestei Platforme, reprezintă clientela Platformei.
 
În aceste condiţii Partenerul se va abţine, sub sancţiunea suportării daunelor interese, de la orice act sau fapt de concurenţă neloială la adresa Platformei în sensul că acestuia îi este interzisă:
1. desfăşurarea in interes propriu sau al unui terţ, a unei activităţi asemanatoare cu cea desfăşurată de către Platforma;
2. contactarea furnizorilor, beneficiarilor, clienților Platformei, în nume propriu sau prin persoane interpuse, în vederea desfășurării unei activități concurențiale cu cea a Platformei:
3. ofertarea Clientului, în nume propriu sau prin intermediul unui terţ, prin replicarea modelului folosit de catre Platforma.
 

Secțiunea 13 - Încheierea responsibilităților părților

 
Responsabilitățile și obligațiile părților contractante sub acești Termeni și Condiții vor rămâne aplicabile până la momentul în care acordul va fi încheiat de oricare dintre părți. Puteți încheia respectarea Termenilor și Condițiilor în orice moment printr-o notificare directă către bigg.ro comunicând că nu doriți continuarea acestor prevederi sau prin încetarea accesării platformeii on-line.
 
Dacă prin judecata noastră considerăm că ați încălcat ori vă suspectăm că ați încălcat una sau mai multe prevederi, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau înceta definitiv accesul la platforma on-line fără o notificare în prealabil, dumneavoastră rămânând responsabil pentru daunele sau responsabilitățile dobândite în timpul utilizării platformei on-line incluzând data de suspendare sau încetare definitivă a accesului.
 

Secțiunea 14 - Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

 
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Bigg.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.
 

Secțiunea 15 - Schimbări ale Termenilor și Condițiilor

 
Puteți citi ultima versiune a Termenilor și Condițiilor în orice moment pe această pagină.
 
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, schimbăm sau să înlocuim orice parte din acești Termeni și Condiții publicând pe canalele de comunicare disponible informări despre actualizările și / sau schimbările aduse. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați platforma Bigg.ro periodic pentru orice schimbare de politică. Continuarea utilizării platformei on-line sau a oricare dintre Servicii urmând publicarea informările despre actualizări și / sau schimbări aduse Termenilor și Condițiilor constitue acceptul dumneavoastră pentru acestea.
 

Secțiunea 16 - Informații de contact

 
Întrebări, sugestii și reclamații în legătură cu Termenii și Condițiile sau alte politici bigg.ro trebuie trimise pe adresa de e-mail contact@bigg.ro 
 

Sectiunea 17. Dispozitii finale

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. 

 

Bigg.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului. Pe site pot fi livrate atat bannere, cat si campanii promotionale directe. Bigg.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din prezenta bannerelor si a campaniilor promotionale. Sunteți de acord în mod expres de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale prin utilizarea platformei Bigg.ro.

 

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Bigg.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.