7 sfaturi pentru a progresa in afaceri

7 sfaturi pentru a progresa în afaceri fără să vă autoînșelați

Home » Blog » 7 sfaturi pentru a progresa în afaceri fără să vă autoînșelați
2018-08-08

Trucuri care vă vor ajuta să progresați la locul de muncă

 

De multe ori, autoînșelăciunea, minciuna împotriva propriei persoane, este cea care în final conspiră împotriva proiectelor noastre de afaceri. Din acest motiv, este timpul să spuneți stop scuzelor. Ne dorim ca aceste sfaturi pe care vi le vom da în cele ce urmează să vă ajute să progresați în afaceri și să aveți parte de succesul pe care vi-l doriți.

 

V-ați mințit pe voi înșivă și pe alții? Poate veți spune: " Noi, bineînțeles că nu!". Vă vom arăta că există modalități foarte simple de a nu fi 100% transparenți cu voi și cu alții care ar putea să vă provoace daune atât în viața personală, cât și în afaceri. De multe ori nu fac asta intenționat, dar se întâmplă mai mult decât ceea gândiți și este timpul să opriți acest lucru.

 

Semne că vă autoînșelați cu privire la afacerea voastră

 

- Angajamentele rămase pentru mâine.

- Modificări implementate care vă permit să scăpați de ceva ce nu mai doriți să faceți.

- Încălcarea promisiunilor făcute, oricât de mici ar fi acestea.

- Cedați circumstanțelor.

- Găsirea de scuze pentru a nu face lucrurile pe care știți că trebuie să le faceți.

- Minciunile "Albe" vă salvează pielea momentan.

 

Lipsa de onestitate este considerată prea puțin o posibilă cauză a unei afaceri nereușite. Cu toate acestea, credem că acesta este unul dintre principalele motive pentru care multe companii nu prosperă.

 

Problema cu această lipsă de transparență este că uneori este atât de bine acoperită de aceiași oameni care nu le recunosc ca atare. Este un fel de autoînșelăciune care vă costă mult, atât în ​​afaceri, cât și în viața personală.

 

7 sfaturi pentru a pune capăt minciunilor din afacerea voastră

 

Acceptați-vă vina

 

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să recunoașteți problema și să luați hotărârea de a fi extrem de sinceri cu voi înșivă, chiar dacă adevărul doare. Întotdeauna amintiți-vă că faceți acest lucru pentru binele vostru, afacerea voastră și cei dragi.

 

Faceți ceea ce ați spus că veți face

 

Dacă ați spus că să faceți ceva, faceți acel lucru, indiferent dacă ați promis acest lucru altcuiva sau vouă înșivă.

 

Respectați deadline-urile stabilite

 

Dacă ați promis că un anumit lucru este gata la o anumită dată, țineți-vă de cuvânt. Excepție face cazul în care aveți o urgență reală în viața voastră. Este mai important să dați dovadă de integritate și să vă țineți de cuvânt decât să amânați lucruri pentru a da prioritate altora mai puțin importante.

 

Dați tot ceea ce aveți mai bun în voi

 

Dacă ați stabilit să faceți ceva într-un anumit fel, nu schimbați condițiile la jumătatea drumului,  pentru că v-ați gândit să faceți lucrurile într-o manieră diferită sau pentru că nu mai aveți chef să le faceți așa cum ați stabilit.

 

Luați propriile decizii

 

Dacă sunteți indeciși, abuzați de voi. Știți ce ar trebui să faceți, doar vă este frică să vă asumați riscul. Măsurați riscul, luați o decizie și continuați. O greșeală făcută este mai puțin gravă decât o acțiune care nu a niciodată întreprinsă.

 

Nu vă păcăliți prin găsirea echilibrului în viață voastră

 

Există antreprenori care nu vrut să-și dezvolte foarte rapid afacerea, deoarece aveau impresia că afacerea va pune stăpânire pe viața personală. Ei nu voiau să piardă echilibrul dintre sarcinile și responsabilități pe care le aveau. 

 

Aici este vorba despre o mare înșelăciune. A face mai puțin nu este echivalent cu o viață echilibrată. Creați o echipă bună, delegați sarcinile care nu vă plac și dedicați-vă lucrurilor care vă pasionează. Apoi bucurați-vă de realizările voastre. Acesta este adevăratul echilibru.

 

Nu dați dovadă de austeritate

 

Fiți generoși, îmbrăcați-vă bine, dați sfaturi bune, fiți buni cu voi înșivă și investiți-vă în voi înșivă.

 

Construirea unei afaceri solide necesită mult "sânge, transpirație și lacrimi". Nu vă îngreunați drumul și mai mult mințindu-vă pe voi înșivă și pe ceilalți. Fiți extrem de sinceri și veți vedea că succesul va veni în calea voastră.

 

Dacă încă credeți că mai trebuie să faceți multe îmbunătățiri în ceea ce privește afacerea, sunteți pe drumul cel bun. Întotdeauna încercați să fiți foarte motivați și să aveți o mentalitate antreprenorială puternică. Nu uitați să luați în considerare legile succesului, vă vor ajuta  întotdeauna atunci când nu veți ști ce drum să urmați.

 

 


Copyright © BIGG.ro. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la BIGG.ro în vigoare