Cum sa aveti succes in viata si in afaceri

Cum sa aveti succes in viata si in afaceri

Home » Blog » Cum sa aveti succes in viata si in afaceri
2018-06-09

Cum să aveți succes în viață și în afaceri

 

Nu există o formulă magică care să vă învețe cum să aveți succes în viață și care poate fi aplicată în toate cazurile. Succesul, la fel ca multe alte aspecte ale vieții, are multiple definiții. Fiecare persoană are propria definiție despre succes. 

 

În ciuda acestui fapt, este clar că toți încercăm să fim mai buni în fiecare zi și în asta stă definiția succesului. Succesul nu este un rezultat, este un proces pe care îl dezvoltați în fiecare zi și care, în cele din urmă, își va primi răsplata.

 

Nu trebuie să spunem că deja avem succes, deoarece asta înseamnă că nu avem nimic de îmbunătățit, mai degrabă ar trebui să spunem că dorim să devenim mai buni cu fiecare zi ce trece, astfel vom avea întotdeauna un nou scop.

 

Dacă doriți să aflați cum să aveți succes în viață și în afaceri, iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să aveți parte de ceea ce vă doriți.

 

Cum să aveți succes în viață și în afaceri:

 

1. Economisiți cu 10% mai mult decât economisiți întotdeauna.

 

2. Ridicați-vă din pat cu 30 de minute mai devreme în fiecare dimineață.

 

3. Citiți cu 30 de minute mai mult decât  faceți în mod normal în fiecare zi și, dacă încă nu ați făcut asta, începeți acum.

 

4. Ajutați un străin. Ajutați-l cu orice lucru credeți că îi poate fi de folos.

 

5. Sunați un prieten cu care nu ați mai vorbit de foarte mult timp. Invitați-l la o terasă sau la un restaurant.

 

6. Gândiți-vă la 5 modalități diferite de a rezolva problemele pe care le aveți de rezolvat, pentru a deveni mai productivi.

 

7. Gândiți-vă la afacerea dvs. ori de câte ori doriți să vă culcați, să vă uitați la televizor sau să vă jucați pe telefonul mobil. Lucrați de pe telefon.

 

8. Gândiți-vă la ceva care vă sperie, de care vă este rușine, și faceți acel lucru fără să vă gândiți de două ori. Veți vedea că cel mai mare impediment nu este faptul în sine, ci frica pentru ceea ce se poate întâmpla.

 

9. Faceți-vă curat în cameră, apartament sau casă, scoateți tot gunoiul și dați ce nu mai folosiți celor nevoiași.

 

Cum sa aveti succes in viata si in afaceri

 

10. Stabiliți un singur obiectiv pentru anul viitor și începeți să lucrați imediat la acesta. Unul singur, nu două sau trei.

 

11. Creați un plan de acțiune sau obiective mici pentru a atinge obiectivul mare.

 

12. Îndepărtați-vă de oamenii care vă fac să stagnați și nu vă permit să creșteți. Dacă sunteți preocupați de dezvoltarea  personală, veți ști cum să scăpați.

 

13. Stați  în preajma oamenilor pe care îi admirați și care au realizat lucruri minunate. Rețineți că sunteți media celor cinci persoane cu care vă petreceți cea mai mare parte a timpului.

 

14. Călătoriți o dată pe an. Nu contează unde, dar oferiți-le o nouă senzație simțurilor dvs.

 

15. Luați-vă hobby-urile în serios, puneți-le în practică și dominați-le. Orice persoană care dorește să învețe cum să aibă succes trebuie să aibă un talent, un hobby și o profesie. De fapt, hobby-urile dvs. vă pot ajuta să fiți mai inteligenți.

 

16. Sunați-i, vizitați-i și mulțumiți-le părinților pentru tot ceea ce au făcut pentru dvs. Fără ei nu ați fi ceea ce sunteți astăzi.

 

17. Înscrieți-vă la curs online sau atelier pe orice subiect care vă interesează, personal sau profesional.

 

18. Scrieți pe o bucată de hârtie 20 lucruri pentru care vă simțiți recunoscători, nu trebuie să fie complexe; lucruri la fel de simple ca o farfurie de mâncare. Recunoștința este mama virtuților.

 

19. Organizați-vă activitatea. Nu uitați că locul unde vă petreceți cea mai mare parte a timpului trebuie să fie foarte bine organizat.

 

20. Mergeți la medic și faceți-vă un examen general o dată pe an.

 

21. Luați în considerare unele dintre posibilitățile pe care le aveți pentru a face bani online sau dacă doriți să începeți o afacere, analizați posibilitățile pe care le aveți cu aceste francize ieftine.

 

22.  Luați în considerare posibilitatea de a investi pe bursă, această posibilitate nu este rezervată doar experților.

 

23. Trebuie să înțelegeți că nu sunteți indispensabili. Nimeni, absolut nimeni nu este indispensabil. Acest lucru nu numai că vă va face mai buni, dar vă va oferi posibilitatea de a construi o echipă cu viață proprie ... o echipă câștigătoare.

 

24. Întotdeauna țineți cont de ceea ce se întâmplă în piață. În afaceri piața este ghidul.

 

A avea succes nu înseamnă a încerca să fiți perfecți, ci înseamnă a încerca să deveniți mai buni cu fiecare zi ce trece. Așadar, fiți pregătiți pentru imprevizil, asumați-vă riscuri, conștiențizați că a pierde nu înseamnă a eșua, niciodată nu spuneți niciodată, creați-vă propria strategie, respectați-vă rivalii, fiți echilibrați, nu vă temeți de odihnă...

 


Copyright © BIGG.ro. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la BIGG.ro în vigoare