Idei de afaceri cu investitie mica

Idei de afaceri cu investitie mica

Home » Blog » Idei de afaceri cu investitie mica
2018-05-31

Idei de afaceri cu investiție mică

 

Crearea propriei afaceri este scopul multor persoane, care nu doar își doresc să câștige bani, ci să fie proprii lor șefi, să-și stabililească singure programul și să se dezvolte personal. Dacă faceți parte dintre aceste persoane, dar lipsa banilor vă împiedică să vă atingeți scopul, nu aveți prieteni sau rude care să vă împrumute bani (sau aveți nu vreți să-i deranjanți), nici posibilitatea de a lua un credit bancar, înainte de vă descuraja trebuie să știți că există diferite afaceri pe care le puteți crea cu puțini. Acestea vă pot oferi șansa de a câștiga mulți bani.

 

În cele ce urmează, vă vom vorbi despre câteva idei de afaceri cu bani puțini, pe care le considerăm rentabile ținând cont de tendințele și perioada în care trăim.

 

Consultant în afaceri

În fiecare zi apar afaceri mici create de persoane care nu au cunoștințe necesare și experiență suficientă pentru a se ocupa cum se cuvine de dezvoltarea afacerilor. Acestea apelează în cele din urmă la un consultant în afaceri.

 

Pentru a începe o astfel de afacere, pe lângă faptul că trebuie să aveți cunoștințe și experiență în domeniu, trebuie să dispuneți de o cameră sau un spațiu în casa dvs., de un birou, un scaun, un computer și un telefon. De asemenea, trebuie să creați o pagină web și să faceți în așa fel încât cei interesați să afle de serviciile pe care le prestați.

 

Odată ce ați găsit primul client, va trebuie să îi oferiți consultanță la biroul dvs., la domiciliu sau pur și simplu prin Skype.

 

Agenție de traduceri

Datorită lumii globalizate în care trăim, unde companiile fac afaceri cu altele din diferite colțuri ae lumii, serviciile unei agenții de traduceri sunt din ce în ce mai căutate.

 

Pentru a deschide o agenției de traduceri autorizate, va trebui să știți limbi străine sau să angajați traducători autorizați, să găsiți un spațiu pentru birou, să vă achiziționați mobilier adecvat, telefon, să vă creați o pagină web. Apoi va trebui să faceți publicitate acestei afaceri, iar odată găsit un client, îi puteți oferi servicii de traducere documente, interpretări și transcrieri.

 

Agentie de traduceri

 

Pensiune pentru animalele de companie

Din ce în ce mai multe persoane au animale de companie. Însă, atunci când aceștia sunt nevoiți să plece de acasă pentru mai multe zile, animalul de companie reprezintă o mare problemă. Când nu au cu cine să-l lase sau nu vor să-l lase singur în casă, optează pentru a-l lăsa la pensiune.

Pentru a deschide o pensiune pentru animalele de companie, nu aveți nevoie decât de un spațiu adecvat, jucării, cuști special amenajate unde pot sta animalele, mâncare, îngrijitori etc. Puteți vopsi fațada clădirii cu motive cu animale și publica anunțuri în ziar sau pe internet cu privire la pensiunea dvs. De asemenea, puteți vorbi cu medicii veterinari sau cu petshop-urile cu care colaborați, să vă recomande la clienții lor.

 

Blog ce generează venituri din publicitate 

Datorită  numărului mare de utilizatori de internet care urmăresc bloguri sau folosesc informații găsite pe blog, blogurile sunt o afacere care s-a dovedit a fi rentabilă pentru multe persoane.

 

Pentru a începe această afacere trebuie să cumpărați un domeniu și să contractați un serviciu de hosting, să creați un blog prin intermediul platformelor Wordpress sau Blogger. Aceste platforme vă vor permite să creați și să gestionați un blog fără să aveți foarte multe cunoștințe de web design.

 

Apoi va trebui să-i faceți publicitate blogului, să aveți conținut de calitate și să plasați anunțuri publicitare prin intermediul  platformei AdSense. Pe blog vor apărea în mod automat anunțuri în legătură cu tematica blogului și veți câștiga o anumită sumă de bani pentru fiecare clic primit.

 

Magazin online de îmbrăcăminte 

Datorită numărului mare de utilizatori de internet, s-a înregistrat o creștere constantă a cumpărăturilor online. Din ce în ce mai multă lume intră în magazinele online pentru a-și cumpăra  îmbrăcăminte la prețuri foarte avantajoase. Magazinele online reprezintă un alt tip de afacere care s-a dovenit a fi rentabilă pentru multe persoane.

 

Pentru a începe această afacere trebuie să cumpărați un domeniu și să contractați un serviciu de hosting, să creați un magazin online prin intermediul unei platforme pentru magazine online. Odată creat magazinul, veți putea vinde diverse articole de îmbrăcăminte celor care vor lansa comenzi online de pe site-ul dvs.

 

După cum puteți observa, există diferite afaceri pe care le puteți crea cu bani puțini. Cele despre v-am vorbit sunt doar câteva dintre afacerile care se pot crea cu investiție mică. Nu aveți nevoie decât de curaj și de încredere în propriile forțe. Mult succes!

 


Copyright © BIGG.ro. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la BIGG.ro în vigoare