Economie+Investi?ie=Formula ideal? pentru a crea o Avere

Economie + Investiție = Formula ideală pentru a crea o Avere

Home » Blog » Economie + Investiție = Formula ideală pentru a crea o Avere
2018-09-30

Succesul financiar nu este întotdeauna însoțit de cea mai bună idee de afaceri, de cel mai bun plan de marketing sau de vânzări mari. Există multe modalități  care ne spun cum să ne facem un viitor financiar bun și să avem parte de belșug în viață. Chiar nu există o formulă perfectă pentru succesul financiar. Totuși, există o formulă care este foarte aproape de succes. Mulți oameni bogați au folosit-o pentru a acumula avere. Este vorba despre " a face economie pentru a genera investiții viitoare".

 

Din păcate, mulți oameni încearcă să aibă parte de belșug în viață, însă principiul de bază este trecut cu vederea. Dacă citiți acest articol, trebuie să reconsiderați ce faceți cu banii câștigați în prezent. Majoritatea oamenilor generează venit, iar imediat acel venit se duce pe cheltuieli. Adică, dacă primesc un bonus, primul lucru care le vine în minte este o călătorie, o mașină sau îmbrăcăminte nouă. Totuși, bogăția nu depinde de banii generați, ci de ce facem cu ei, de aceea se spune că a fi bogat derivă dintr-un mod de gândire.

 

O persoană cu mentalitatea omului bogat, dacă ar avea bani în mâinile sale s-ar gândi imediat la folosirea lor pentru a crea un bun care generează pasiv un fel de venit suplimentar, adică care funcționează singur. De exemplu, dacă am obținut un bonus, îl putem investi într-un automat de dulciuri, băuturi răcoritoare, cafea sau orice altceva care poate fi vândut. Dacă acest automat generează un venit suplimentar lunar, ne va lua câteva luni până ne vom recupera investiția.

 

Ulterior, vor trece alte câteva luni până vom obține profit. Vom aștepta alte câteva luni până vom face excursia mult dorită, fie până ne vom cumpăra haine noi. Doar că atunci vom dispune de un automat și flux de numerar pentru mult mai mult timp, și vom putea merge în excursii la câteva luni sau ne vom putea cumpăra haine. Sau vom putea continua să investim capitalul în mai multe automate.

 

Credeți că merită să ne investim banii și să așteptăm câteva luni pentru a avea un bun care generează un flux constant de venit suplimentar? Cu siguranță!

 

O persoană  cu mentalitatea omului bogat, nu caută doar un singur bun, ci mai multe. Ele o ajută să obțină mult dorita libertate financiară: Nimeni nu spune că nu putem avea mai multe bunuri. Cu banii în plus putem continua să cumpărăm mai multe bunuri, astfel încât acestea să ne completeze conturile bancare. Sună incredibil, nu-i așa? Dar așa gândesc și trăiesc bogații și este singurul lucru care îi separă de oamenii obișnuiți. Ei știu să aștepte și să aștepte, pentru că ei văd o viață mai bună în lucrurile pe care oamenii obișnuiți nu le văd.

 

Având mai multe bunuri este ca și cum ai avea o cadă mare înconjurată de robinete de apă. Fiecare robinet este un bun. Dacă vrem să umplem mai repede cada, trebuie să avem mai multe robinete și putem adăuga câte de multe vrem la viața noastră financiară.

 

A fi bogat nu este o chestiune de a câștiga o mulțime de bani. Cunoaștem cu toții oameni care câștigă foarte bine, iar la sfârșitul lunii au aceeași problemă ca o persoană care nu generează mult venit. Nu le ajung banii sau datoriile depășesc veniturile.

 

În acest an ar fi bine să ne stabilim un obiectiv pentru un singur lucru. Daca lucrăm pentru o companie, este indicat să economisim o parte din salariu, să păstrăm economiile fixe, pentru că o altă problemă pentru majoritatea oamenilor este să cheltuiască și apoi economisesc ce le rămâne, dacă le rămâne ceva la sfârșitul lunii.

 

Odată ce ne-am obișnuit să economisim mai întâi, nu vom dori să ne oprim, finanțele noastre vor fi în siguranță și ne vom simți mult mai bine.

 

După câteva luni putem lua acești bani nu pentru a merge la o agenție de turism, ci pentru a face o investiție bună. Această investiție poate reprezenta piatra de temelie a libertății financiare pe care cu toții ne-o dorim.

 

Din păcate, nu toți suntem disciplinați, nu toți avem obiceiuri bune și un mod de gândire proactiv.

 

Cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a obține libertatea financiară mult dorită, este să investim în instrumente sau active care funcționează pe cont propriu, care nu necesită timp și efort total. În acest fel vom realiza un venit bazat pe active, iar mai târziu putem uita de venitul bazat pe orele lucrate și pe efortul investit. Ce ați prefera? Să munciți mai mult și să câștigați mai mult, reducându-vă  libertatea de a face lucruri cu adevărat valoroase în viața voastră sau să aveți mai multe bunuri care generează mai mult flux și vă oferă mai mult timp pentru a vă dezvolta viața personală sau spirituală?

 

În prezent, există multe modalități de obținere a libertății financiare, apelând la tehnologie. Trebuie doar să vă faceți timp să găsiți modalitatea cea mai potrivită pe voi. Succes!

 

 


Copyright © BIGG.ro. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la BIGG.ro în vigoare