Sfaturi despre afaceri

Sfaturi despre afaceri de la Warren Buffett, un guru al investițiilor

Home » Blog » Sfaturi despre afaceri de la Warren Buffett, un guru al investițiilor
2018-08-17

Trăim într-o perioadă în care afacerile reprezintă o soluție ideală pentru a trăi după cum îți place. A-ți crea propria afacere nu este o sarcină ușoară, dar nici foarte dificilă. Ai nevoie în primul rând de curaj, trebuie să știi ce vrei, să-ți faci o strategie și să dispui de capitalul necesar, printre altele.

 

Vreți să vă creați o afacere? Credeți că sunteți pregătiți? Iată câte sfaturi de afaceri de la Warren Buffett, un guru al investițiilor, recunoscut ca fiind al 3-lea în lista celor mai bogați oameni din lume în 2006 și 2007 și primul pe lista anului 2009. Anul trecut, în 2017, a fost al doilea pe lista celor mai bogați oameni oameni lume. Luați aminte și investiți bine!

 

" Trebuie să știți cum să comunicați și, în viață, acest lucru este crucial. Școlilor nu li se dă importanța cuvenită. Dacă nu puteți comunica pentru a vorbi cu alte persoane și să vă exprimați ideile, vă pierdeți potențialul ".

Filosofia lui Buffett este de a comunica eficient cu oamenii. În acest fel, toate procesele din cadrul organizației sunt mai eficiente.

 

"Personal, sper să tratez pe toată lumea în același mod. Cred că am făcut o treabă bună până acum, dar știu că pot face mai bine ".

Regula de aur a lui Buffett este de a trăi cu toți angajații, în special cu cei care sunt mai liniștiți. Dacă toți oamenii se simt la fel de apreciați într-o companie, se creează o familie.

 

"Este nevoie de 20 de ani pentru a construi o bună reputație și cinci minute pentru a o distruge, dacă vă gândiți la asta, veți face lucrurile în mod diferit".

Pentru antreprenori, renumele, de asemenea, se extinde la reputația bradului. Dacă faceți ceva care dăunează fiecăruia dintre voi, puteți distruge compania.

 

"Încerc să cumpăr acțiuni în afaceri atât de minunate pe care și un prost le-ar putea conduce. Mai devreme sau mai târziu o va face ".

Orice antreprenor bun este inteligent și realist. În plus, puteți vedea oportunități în care alții văd numai probleme.

 

"Indiferent cât de mari sunt talentele sau eforturile voastre, unele lucruri necesită doar timp. Nu puteți face un copil într-o lună lăsând însărcinate nouă femei".

Buffett este un bărbat răbdător, el știe că lucrurile bune vin la timpul lor. De-a lungul carierei sale, el s-a străduit să negocieze cu succes și a fost foarte persistent, o calitate unică a antreprenorilor.

 

"Trebuie să aveți control asupra timpului și nu o puteți face decât dacă spuneți" nu ". Nu puteți lăsa oamenii să vă stabilească agenda ".

Aflați cum să delegați și să alocați timp pentru cei dragi. Buffett păstrează spații goale pe ordinea de zi. Milionarul se justifică spunând că îi place să aibă timp să se aventureze, precum și să se dedice  lucrurilor pe care el le consideră prioritare.

 

"Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l faceți dacă vă aflați într-o gaură este să opriți săparea".

Nu continuați cu ideea dvs. dacă vedeți că aveți deja suficiente probleme. Dimpotrivă, identificați momentul în care v-ați blocat și analizați de ce v-ați blocat.

 

"Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Nu cred că am ezitat un minut "

Nu încetați să credeți că veți reuși. Mintea este foarte puternică și, dacă aveți o atitudine pozitivă, veți obține numai lucruri bune.

 

"Regula numărul 1: nu pierdeți niciodată bani, regula 2: nu uitați niciodată regula nr. 1".

Gândiți-vă cu atenție la cum intenționați să vă investiți capitalul. Analizați și luați decizii bune.

 

"Se pare că există o caracteristică umană perversă. Omului îi place să îngreuneze lucrurile".

Nimic din această viață cu adevărat important nu este ușor. Vor fi obstacole în calea voastră și cu  siguranță veți eșua. Dar dacă reușiți să vă ridicați și să învățați din greșelile voastre, veți realiza tot ceea ce v-ați propus.

 

Viața este o luptă continuă. În această luptă aprigă totul este imprevizibil. Nimic nu decurge așa cum ne dorim. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ceea ce ne-am propus.

 

Vreți să vă creați o afacere înfloritoare? Perfect. Urmați-vă visul. Țineți cont de aceste câteva sfaturi și continuați-vă drumul chiar dacă este posibil să vă împiedicați și să cădeți. Dacă ați făcut-o, ridicați-vă și continuați-vă drumul încercând să vedeți unde ați greșit.

 

Nimic nu este ușor. În plus, cu cât este mai greu, cu atât succesul are un gust mai bun. Mult noroc!

 

 


Copyright © BIGG.ro. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la BIGG.ro în vigoare