Sfaturi despre cum s? ai succes în lumea afacerilor oferite de Steve Jobs, co-fondator Apple

Sfaturi despre cum să ai succes în lumea afacerilor oferite de Steve Jobs, co-fondator Apple

Home » Blog » Sfaturi despre cum să ai succes în lumea afacerilor oferite de Steve Jobs, co-fondator Apple
2018-08-06

Marii oameni de afaceri oferă lecții minunate. În acest articol îți vom prezenta câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru a reuși în lumea afacerilor. Sunt sfaturi oferite de Steve Jobs, co-fondator Apple.

 

1. "Inovația este ceea ce distinge un lider de restul"

Viziunea lui Jobs a condus la dezvoltarea de noi scheme pentru ecosistemul digital și pentru interactivitatea afacerilor.

 

2. "Creativitatea vizează conectarea lucrurilor. Când întrebați oamenii creativi cum au făcut ceva, ei se simt puțin vinovați pentru că nu au făcut-o cu adevărat ceva, doar au văzut un anumit lucru. Pare evident pentru ei după un timp "

O tehnică bine cunoscută a lui Jobs pentru a fi mai creativ a fost plimbarea, deoarece a preferat să aibă întâlniri și conversații în timp ce mergea prin companie. Alta, a fost să angajeze oameni talentați, care au strălucit datorită creativității lor.

 

3. „Munca ta  va umple o mare parte din viața ta, singura cale de a fi cu adevărat mulțumit este de a face ceea ce crezi că este o activitate importantă și singura modalitate de a face acest lucru este de a iubi ceea ce faci. Dacă nu ai găsit-o încă, continuă să o cauți. Ca și în tot ceea ce are de a face cu inima, vei ști când ai găsit-o "

Jobs a subliniat întotdeauna că este o nebunie să pierzi timpul lucrând la visul altcuiva. De câteva ori le-a spus proaspeților absolvenți să nu piardă ocazia de a-și transforma dorințele în realitate și să nu asculte opiniile altora care doar îi vor distrage de la obiectivele lor.

 

4. "Sunt convins că jumătate din ceea ce separă antreprenorii de succes de cei care au eșuat este perseverența"

Antreprenorii trebuie să poată face față obstacolelor. O afacere nu se construiește peste noapte, este nevoie de timp. Trebuie să te obișnuiești cu oamenii care îți spun că nu.

 

5. "Fiind cel mai bogat om din cimitir nu inseamna nimic pentru mine. Să mă culc noaptea știind că am făcut ceva extraordinar este cel mai important pentru mine "

Mulți oameni vor să înceapă o afacere pentru banii pe care îi pot câștiga, dar numai câțiva o fac din pasiune și dorința de a-și transforma visul în realitate.

 

6. "A fi concediat de Apple a fost cel mai bun lucru care mi s-a putut întâmpla. Greutatea de a avea succes a fost înlocuită de ușurința de a începe din nou. M-a eliberat pentru a intra într-una dintre cele mai creative perioade din viața mea "

Știi de câte ori Jobs a trebuit să înceapă din nou și cu cât de multe eșecuri a trebuit să se confrunte pentru a deveni un om de afaceri de succes?

 

7. "Calitatea este mai importantă decât cantitatea. O "alergare" este mai bună decât două dubluri".

Creează un produs care depășește așteptările clienților tăi. Consumatorii cei mai exigenți sunt dispuși să plătească mai mult pentru cei care le oferă valoare suplimentară.

 

8. "Nu poți conecta punctele privind înainte, le poți conecta doar privind înapoi. Deci, trebuie să ai încredere că se vor conecta cumva în viitor. Trebuie să ai încredere în ceva, instinctul tău, destinul, viața, karma, orice. "

Ca proprietar al unei afaceri, tot timpul trebuie să generezi idei noi. Practic, creezi o viziune a zilei de mâine a unei lumi care încă nu există și instinctul tău constituie resursele principale pentru a o realiza.

 

9. "Amintește-ți că vei muri, este cel mai bun mod de a nu crede că ai ceva de pierdut. Ești deja gol. Nu există nici măcar un motiv să nu îți urmezi inima "

Dacă ești sigur de chemarea ta ca antreprenor, riscă și trăiește-o. Credința nu spune prea mult dacă nu îți susții dorințele cu acțiuni.

 

10. "Vreau să-mi las amprenta asupra universului"

 

Oferă un produs sau un serviciu surprinzător . Deși Jobs, probabil, nu a știut de la început, construia un brand care are astăzi milioane de adepți.

 

 


Copyright © BIGG.ro. Toate drepturile rezervate
Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site.

Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la BIGG.ro în vigoare