AVAX Platforme Industriale pentru aviatie
Numar de telefon
0786.537.000
Adresa
Valea Cascadelor 21
Localitate
Bucuresti
Judet
Bucuresti
CUI
17523870
Nr. R. C.
J40//77640/2005
Website

Divizia AVAX oferă servicii de proiectare, inginerie, producție, producție și distribuție a soluțiilor de acces clienților noștri în domeniul aviației , automobilelor, ambalării, construcțiilor, construcțiilor, utilităților, industriei miniere, industriei aerospațiale și altor specializări împreună cu piețele industriale.

 

Ne-am angajat să oferim soluții industriale flexibile și accesibile pentru a satisface nevoile companiei. Indiferent de industria dvs., vă putem ajuta să determinați produsele necesare pentru a crea o soluție personalizată sau standard.

 

FrameWorks SRL oferă o gamă largă de produse pentru a satisface o mare varietate de aplicații. De la întreținerea aeronavelor cu utilizare multifuncțională la scări mici de birouri, la lifturi industriale și platforme de întreținere a aviației, vă ajutăm să vă faceți locul de muncă mai sigur, mai eficient și, prin urmare, mai productiv.

 

Platformele noastre de întreținere a aeronavelor oferă tehnicienilor dvs. de întreținere accesul la toate zonele de service ale aeronavei.

 

Platforme Industriale pentru aviatie si mentenanță

ULTIMELE PRODUSE/SERVICII ADAUGATE
Platforme Industriale pentru aviatie
NOU
Echipamente Industriale

Bucuresti, Bucuresti
Bucuresti, Bucuresti