COM ELECTRO SERVICE SRL
Numar de telefon
0722567012
Adresa
Aleea Crizantemelor bl.m1
Localitate
deva
Judet
Hunedoara
CUI
2113081
Nr. R. C.
j20/1253/1992
Website

Proiectare,montaj si mentenanta la sisteme de securitate.

 

S.C. COM ELECTROSERVICE S.R.L. din Deva, societate infiintata in 1992, cu experientata in Security Management Systems, autorizata M.I.R.A.-I.G.S.U. Bucuresti si M.T.C.I are deosebita placere sa va ofere in conditii foarte avantajoase echipamente profesionale, servicii de calitate si solutii tehnice moderne privind paza si apararea bunurilor in conformitate cu Legea 333/2003, H.G. 1010/2004, Legea 307/2007.

 

Politica firmei privind calitatea se bazeaza pe intelegerea fenomenului concurential in economia de piata care transforma notiunea de "calitate" intr-un act de management care sa asigure succesul si dezvoltarea firmei.

 

Prin politica firmei in domeniul calitatii se asigura ca produsele si serviciile firmei sa corespunda in principal cerintelor clientilor, sa nu dauneze securitatii omului si a mediului si sa fie conforme cu standardele sau cerintele specificate de autoritatile profesionale, nationale si internationale - cerinte legale si de reglementare.

 

Managementul calitatii este o sarcina permanenta pentru toti salariatii si se aplica pe toata durata si intinderea proceselor de elaborare a produselor si serviciilor - de la conceptie, aprovizionare, fabricatie, control, receptie, livrare, asistenta tehnica la beneficiar (client) si culegerea datelor privind fiabilitatea, la analiza datelor si stabilirea masurilor de prevenire si de corectare a neconformitatilor; aceste obiective sunt asigurate prin procesele de instruire permanenta a personalului firmei si prin activitatile de analiza a eficientei: Sistemul de Management al Calitatii.

 

Politica firmei privind managementul calitatii este realizata si verificata prin compartimentul MANAGEMENTUL CALITATII avand un conducator investit cu imputerniciri speciale, cu o independenta totala si autoritate speciala in executarea controlului, in prevenirea si corectarea neconformitatilor.

 

Adaptarea permanenta a calitatii produselor si serviciilor la nevoile si cerintele pietei respectiv ale clientului - determina convingerea clientului ca acceptand ceea ce i se ofera, primeste de fapt ceea ce are nevoie.

ULTIMELE PRODUSE/SERVICII ADAUGATE
Sisteme de alarma si camere video
NOU
Servicii pentru companii / Intretinere industriala
Servicii
Servicii
deva, Hunedoara
deva, Hunedoara