Video Story
Numar de telefon
0740351233
Adresa
GROSI nr. 16
Localitate
GROSI
Judet
Maramures
CUI
37487402
Nr. R. C.
J24/662/2017
Website

Transformăm afacerea ta într-o poveste video care să atragă atenţia şi banii clienţilor tăi.

 

Nu ignora puterea unui video

Promovarea prin video nu mai este acum o opţiune de marketing, a devenit o necesitate. Poţi să ai cele mai bune produse sau servicii, poţi să ai cei mai buni angajaţi care să aibă grijă de satisfacţia clienţilor tăi, poţi să ai cele mai bune mesaje de marketing, dar dacă nu ai şi un video bun care să capteze atenţia, cu greu vei atrage clienţi noi şi afacerea ta nu va creşte aşa cum ţi-ai dorit.

 

 

Whiteboard

 

 

Ai observat că atunci când într-un video, cineva desenează sau plasează anumite persoane/obiecte cu mâna, atenţia ta pentru a urmări acel video creşte semnificativ? Acelaşi efect îl poţi obţine şi tu printr-un Whiteboard Video transmiţând povestea afacerii tale într-un mod cât mai atractiv.

 

Animaţie

 

 

Caracterele animate şi povestea transmisă printr-un astfel de video atrage instantaneu atenţia potenţialilor tăi clienţi.
Cu un mesaj de marketing foarte bun pe care ţi-l putem crea tot noi, poţi trezi în ei curiozitatea, interesul şi dorinţa de a cumpăra produsele/serviciile pe care le oferi.

 

Live Action

 

 

Nu este nevoie să te complici tu cu procesul de creaţie. Cu video-uri profesionale Corporate vei promova cu profesionalism afacerea ta. Astfel potenţialii tăi clienţi vor lua mult mai în serios produsele şi serviciile oferite. Pasiunea pe care ai pus-o în dezvoltarea lor în sfârşit poate fi remarcată.

ULTIMELE PRODUSE/SERVICII ADAUGATE
Vrei mai mulţi clienţi? Promovează-te prin video!
NOU
Marketing Digital & SEO
Servicii
GROSI, Maramures
GROSI, Maramures