Model sedinta foto varsta 25-30 ani in Cluj Napoca, Cluj

Candidatul ideal

Cautam modele (fete si baieti) expresivi, carismatici si fotogenici cu varste cuprinse intre 25-30 de ani pentru sedinte foto decente pentru un catalog de produse.

 

Descrierea jobului

Experienta in domeniu nu este obligatorie. Asteptam fotografii pe adresa office@jolix.ro.

 

Descrierea companiei

Companie de casting care doreste o baza de date complexa pentru un numar mare de sedinte foto. Pentru a aplica la acest job, trimiteti fotografii reprezentative pe adresa office@jolix.ro.

DOREANSE Underwear
Numar de telefon
0771.398.832
Adresa
Bucuresti Mall Parter
Localitate
Bucuresti
Judet
Bucuresti
Link

DOREANSE UNDERWEAR

 

VARIETATE DE STILURI

Cu o varietate de stiluri pentru a se potrivi oricaror preferinte, Doreanse oferă luxosul modal la prețuri de bumbac. De la bikini colorati cu imprimeuri indraznete si pana la boxeri clasici, aici găsiți confortul de care aveți nevoie pentru orice ocazie.

 

CASUAL, SEXY SAU SPORTIV

Cele mai multe modele contin amestecul nostru special de 45% modal, 45% bumbac, iar 10% elastan, formula perfectă pentru catifelare, respirabilitate și confort. Casual, sexy sau sportiv, toate la prețuri accesibile si fabricate din materiale atent alese.

 

O COLECTIE VARIATA

Lenjerie Doreanse pentru bărbați si femei, colectie variata de modele, forme si culori, lenjerie de tip tanga, boxeri, maieuri, treninguri, pantaloni, slipuri, sutiene, body-uri, o expolzie de calitate si naturalete.